Route Truckrun 2024

Wat was het vandaag weer een geweldige happening in Raalte e.o. De Truckrun, georganiseerd door DUS i.s.m. Zozijn, startte vanmorgen rond de klok van elf met 200 trucks. Er was veel moeite gedaan om alle belangstellenden een plekje te bieden. 25 trucks waren zelfs speciaal geregeld om deelnemers met begeleiding een plekje als bijrijder te bieden. De overige 175 trucks reden alleen met een bijrijder. Ook reed er een touringcar mee om mensen een plek te bieden. De lange stoet werd door veel kijkers langs de wegen toegezwaaid. Het mooie weer deed ook een flinke duit in het zakje.
Na terugkomst bij Zozijn aan de Kemphaan werd het tijd om met dj Bas en zanger Johan Bril de middag af te ronden. Onder het genot van een hap en een drankje werd volop meegezongen en gedanst. De vele chauffeurs, motorrijders, vrijwilligers, buurtbewoners en deelnemers maakten er nog een mooi feestje van.
Een dag zoals deze is niet mogelijk zonder de vele vrijwilligers en sponsoren. Mede namens alle deelnemers, dank jullie wel voor deze geweldige dag.

Foto van de truckrun zijn te vinden onder Galerij


De Truckrun Drivers Uut Salland/Zozijn werd mede mogelijk gemaakt door de volgende bedrijven:

Stichting hulpfonds gehandicapten Zozijn

Papierhandel Jansen Coevorden Papierhandel Jansen

De Groot Tweewielers:  https://www.degrootheeten.nl/

Kraan verhuur transport Van Straaten  Kraanverhuur van Straaten

Reko Raalte https://reko-raalte.nl/

Metselbedrijf Gerard Duteweert

Scania Deventer: https://www.scania.com/nl/nl/home/admin/misc/dealer/dealer-details.html?dealer=d523fdfb-d6c0-44c4-a2bb-98ec49ece5db

Kans Plus : https://www.kansplus.nl/

Bakkerij Van der Most Lemelerveld Van Der Most

Shell Poort van Raalte: https://find.shell.com/nl/fuel/12745839-shell-poort-van-raalte

Alfa Laval Melktechniek  https://www.alfamelktechniek.nl/

Consolidated https://www.consolidated.nl/

Taxibedrijf TCR Raalte  TCR Raalte