AANMELDEN VÓÓR 30 MAART

Zaterdag 13 april gaan we weer van start met de truckersdag.
Het wordt de 17 de keer dat wij dit evenement organiseren en wij hopen er weer een mooie dag van te maken
voor jullie en de truckers en alle betrokkenen/ vrijwilligers.
Wij willen graag van je/jullie weten of je weer gaat meedoen en of je een begeleider meeneemt in de truck.
De kosten bedragen * € 17,50 p.p. Dit is incl. rondrit , koffie/thee voor de rit en je krijgt 1 munt (tegen inleveren van je Button) die kun je gebruiken voor een drankje of broodje hamburger / patat

Deelname is geheel op eigen risico!!
de aanmelding word op volgorde gehonoreerd.

Geachte deelnemer, begeleiders, vrijwilligers en verwanten,

Wij zijn blij dat we dit jaar weer de Truckrun kunnen en mogen organiseren. Echter de wet en regelgeving maken het wel complexer om de Truckrun op een goede en veilige wijze te laten plaatsvinden. Er zijn in de afgelopen periode verschillende gesprekken gevoerd met o.a. gemeente en politie over de voorwaarden waarop we de Truckrun mogen laten plaatsvinden. Het mee laten rijden van een begeleider naast de deelnemer is niet meer toegestaan. Naast de chauffeur mag er 1 persoon in de truck meerijden. Dit heeft er toe geleid dat we alleen op die voorwaarde de truckrun mogen laten plaatsvinden. Echter zijn er specifieke situaties waarbij het o.a. vanwege medische of begeleidingsredenen toch noodzakelijk is dat er een begeleider mee moet rijden. De organisatie probeert voor die deelnemers een aantal trucks mee te laten rijden die de juiste voorzieningen hebben om dit wel mogelijk te maken. Deze plaatsen zijn zeer beperkt, dus geldt het alleen voor die deelnemers waarbij het echt niet anders kan.

Nu zijn er al verschillende opgaves gedaan, waar veel cliënten opgegeven zijn met begeleiding. We weten ook dat er veel cliënten een verwant mee laten gaan voor de gezelligheid. Helaas is dit niet meer mogelijk. Echte uitzondering daargelaten en proberen we een oplossing voor te vinden. We hebben enkele vrachtwagens waar een extra zitplaats inzit. Deze zijn straks bedoelt voor cliënten die echt niet zonder begeleiding kunnen.
Wel is iedereen uitgenodigd om onze cliënten uit te zwaaien en weer binnen te halen na de rit. Na de rit willen we samen een feestje vieren in- en om het dag-en dienstencentrum. Er komt weer een dj en artiest en er wordt weer catering geregeld om samen na te borrelen.

Wij vragen u om z.s.m. aan te geven indien u niet zonder begeleiding kunt meerijden. Als er te veel deelnemers zijn die niet zonder begeleiding kunnen meerijden, zullen we keuzes moeten maken en wellicht moeten besluiten om enkele niet mee te laten rijden.
Opgaves die gedaan zijn met begeleiding, daar zullen wij over contact opnemen met betreffende woningen, om samen tot een oplossing te komen.

We hopen dat ondanks deze voorwaarde iedere deelnemer een mooie Truckrun gaat meemaken.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben ingelicht.